div-bog-side1

Den glemte skuffe
Butik

Samlinger


 

Der tillægges porto efter DAO og Post nord´s priser. Vi pakker din vare forsvarligt ind, så den kommer sikkert frem med posten til dig. Ved DAO forsendelse skal pakken hentes i en pakke shop.

 

Ønsker du at købe nogle af vores bøger. Så kopier/skriv overskriften og sæt den i en mail til os.

Vi skriver hurtigst muligt tilbage med porto og den samlet pris.

Vi har Mobile pay og bankoverførelse.

Oplys venligst

Navn - Adresse - Mobil nr.

Så vi kan sende varen til dig, når vi har modtaget pengene.

 

Klik på Vores Email.

email@denglemteskuffe.dk

 
Bøger  • Mad/koge bøger
  • Side 1
  • Side 2
Børnebøger
Tegneserier

Legetøj - Spil - Plastik figurer - Glansbilleder

Pynte og Brugsting


Bøger


 

Diverse blandet bøger til salg

 


Henrys Cartoons fra AAlborg Stiftstidende 1952 1977.


25 års udvalgte tegninger fra Aalborg Stiftidende. Blødt bind stor format. ca, 23x32 cm Hærtet har kant og hjørne buk, nus og plet, der er klistret nogle ekstra Henry tegninger på bagsiden.  Lidt flamning og nus men stadig fine sider med klare og pæne tegninger.


Pris 125,-


Tegneseriernes...Hvem-Hvad-Hvor.


Politikkens Forlag 1976.. 277 sider for den tegneserie samleren, Masser er viden og udgivelser, tegnere, udvikling og lister helt op til 1976. Blødt bind Bogen har lidt kant og hjørne slid og buk, sider er let falmet. Ellers i pæn stand


Pris 200,-


OTA's Boggave..Fortællinger fra Danske Byer og egne. Tateren og hans Bjørn.


OTA 1936-37. Ca. 12,5x15,5 cm Bogen har slid, plet og falmning der er ryg riv og slid Sider har lidt buk, plet og nus ellers i ok stand.


Pris 55,-


OTA's Boggave... Jorden rundt i 80 Fortællinger.. Piet og Nero


OTA 1933. Ca. 12,5x15,5 cm Bogen har slid, pletter og falmning der er ryg riv og folder. Sider har buk, pletter og nus Navn med tus på titel siden ellers i ok stand.


Pris 55,-


OTA's Boggave..Gennem verdens Historier i Smaa fortællinger... Pepita og hendes Broder.


OTA 1935. Ca. 12,5x15,5 cm Bogen har slid, plet og falmning der er rygslid Navne stempel lidt buk og ryg riv ellers i ok stand.


Pris 75,-


OTA's Boggave.. Fortællinger fra Herregaarde, slotte, og Klostre... Manden i den røde Kappe.


OTA 1942. Ca. 12,5x15,5 cm Bogen har slid, plet og falmning Der er ryg slid Kant riv og skader Navne krusedulle skrev af børn på tre sider, sider lidt buk, plet og ryg riv ellers i ok stand.


Pris 45,-


Gl. bog om TH. Stauning. Mennesket og Politikeren.
Forlaget Frem 1964. Redigeret af Børge Schmidt. Fast bind. 290 sider. Et spændende indblik i en af Danmarks statsministre. Bogen har lidt falmning ellers i pæn stand.


Pris 99,-


Piet Hein... Udvalgte gruk og andre genialiteter.


Udgivet som tillæg til ugebladet Søndag nr.1 2001 Bogen har lidt brugsspor men er ellers i pæn og fin stand.


Pris 65,-


Piet Hein Aforismer... Selv om den er Gloende.


Gyldendal  Boghandel nordisk forlag 1950. illustrationer af Arne Ungermann Lommebog format. Har løst pergament bind er lidt falmet og har lidt kant og hjørne buk ellers i pæn stand.


Pris 65,-


Piet Hein Aforismer... Man skal gaa paa jorden.


Gyldendal Boghandel nordisk forlag 1944. Illustrationer af Arne Ungermann Lommebog format. Har løst og revet pergament bind, er lidt falmet og har lidt kant og hjørne buk, lidt plet, ellers i pæn stand.


Pris 65,-


Illustrerede Bog... Oktober Natten.. Om Christiansborg's Brand 1884.


Af Vilh. Bergsøe med tegninger af Erik Henningsen. Milo'ske boghandels forlag 1892. 38 sider. Bogen måler ca. 28,5 x 33 cm. Flot tryk. Oplevelses fortalt, om Christiansborg's. brand 1884 Skrevet i 1892 med datids taleform, et spændende historisk indblik. Bogen har noget slid, bukkede hjørner, hak og klem, lidt plet på sider fra ryg klips ellers er bogen lidt falmet har små side riv og noget bind skjolder og plet. Men det er nu en pæn, god og flot bog som er i pæn og fin stand.


Pris 275,-


Spekulator. Koder ordspil gåder m.m.


Universalbiblioteket. 1965 Hæfte. 72 sider. Omslag er slidt med buk og folder Sider er falmet og har lidt nus eller i ok stand.


Pris 45,-


Truxas Tryllebog... 100 lette og svære tricks.


Politikkens håndbøger. politikens forlag 1971, 2 oplag.Illustreret Jørgen Klevin. 169 sider. Omslag har lidt nus. Kanter og hjørner har buk og slid. Sider er let falmet, ellers i pæn stand.


Pris 45,-


Politikens Børneserie... 165 Indendørs lege.


Politikkens håndbøger nr. 95 politikkens forlag 1963 4 oplag. Illustreret og med forord af Jørgen Klevin.  190 sider. Omslag er slidt. Kanter og hjørner har buk, ryg har slid og riv. Sider er falmet med buk og lidt plet, ellers i ok stand.


Pris 45,-


Vi Lever... Af Piers Paul Read.


Den om flystyrtet i 1973 med 16 overlevende unge i Andesbjergene. Chr. Erichsens forlagn 1975. Paperback. 309 Sider. Bogen er slidt med falmet sider lidt nus og kant buk ellers i pæn stand.


Pris 55,-


Super Mario Bros.


Borgen 1 oplag 1993. Roman af Todd Strasser bygger på film manuskript. 124 sider Paperback. Omslag har lidt nus og kant buk Sider kun lidt falmning ellers i pæn stand.


Pris 45,-


Julius 1993.


Årsudgivelse fra Dixit. Blødt bind Måler 20,5x21 cm satire i karikatur tegninger med tids aktuel udgangspunkt Endnu et sjov vittigheds hæfte fra Julius. Har lidt brugsnus ellers i pæn stand.


Pris 45,-


Vittighedstegninger.. Cosperier af Cosper Cornelius.


Illustrationsforlaget 1953 Har ex-libris. Blødtbind Hæftet har overflade slid og nus, pletter og små riv, sider er løs fra omslag måler 15x19,5 cm. Der er slidt med stadig til et lille grin.


Pris 35,-


Sjælden Gammel Lærebog i Katastrofesminkning.


Arbejdernes Samaritter forbund. ASF. 1 oplag 1944. 50 sider. En rigtig sjov og gammel lærebog i sminkning til stunt og redningsindsats øvelser. Den er i rigtig flot stand kun med lidt falmning og overflade folder og slid.


Pris 225,-


Håndbog I Feminine.. Kneb og Tricks.


Illustreret af Füchsel og fortalt af Paret Baldersbæk. P. Asschenfeldt's forlag 1985. En sjov kønskamp's satire. Blødt bind måler ca. 20x12 cm Sider er falmet. Bogen har lidt kant og hjørne buk lidt plet ellers i ok stand.


Pris 25,-


Kursus i Practical Jokes 2 samling.


Samlerens lommebøger. af Holbæk og Quist 79 sider. Paperback. Omslag har lidt nus og buk Sider lidt kant nus og buk lille plet ellers i pæn stand.


Pris 45,-


De bedste Sjoferter.


Obelisk. 1966. Paperback 124 sider. Bogen har kun lidt kant og hjørne buk omslag har lidt nus og plet ellers er det en pæn bog.


Pris 45,-


De bedste Skoda & Lada Historier.


Holkenfeldts forlaf 1987 Paperback af Ib ladamann tegninger af Ib Bjerregaard. Forsiden har riv fra klistermærker, sider har lidt buk og nus og er lidt falmet ellers i ok stand.


Pris 25,-


Er de syg? næh, jeg er journalist.


Anekdoter og vittigheder fra mediernes verden. Forlaget Haase.1 oplag 1999. Lidt buk omslag, lille bule nederst forside ellers pæn stand.


Pris 20,-


Storm P's Vidunderlige Verden nr. 7.. Bøgernes verden.


Carit Andersens Forlag 1968. Fast bind. 223 sider i s/h og med bla. Storm. P. Omslag og kanter har falmning Der er lidt nus ellers i pæn stand.


Pris 125,-


Storm P. Samler fortællinger Nr. 2... Det ordner sig.


Paperback bog fra Banner og Korch. På 156 side og består at 20 af storm P's små historier.Den har nus let side og kant buk, sider er falmet, ellers ok stand.


Pris 45,-


Storm P. Samler fortællinger Nr. 3... Man ved aldrig noget.


Paperback bog fra Banner og Korch. På 156 side og består at 19 af storm P's små historier.Den har nus let side og kant buk, sider er falmet, ellers ok stand.


Pris 45,- 


Storm P. Samler fortællinger Nr. 10... Ved lukketid.


Paperback bog fra Banner og Korch. På 156 side og består at 20 af storm P's små historier. Den har nus let side og kant buk, sider er falmet, ellers ok stand.


Pris 45,- 


Dokter Dolittles Eventyr.. af Huch Lofting. Med illustrationer af R. Storm.Petersen.


H-Aschehoug & Co. Danske Forlag 1929. 113 sider.Fastbind. Bogen har slid af kanter og overflade der er klistermærker og riv på forsiden. Sider er falmet men alle illustrationer og tekst er fine en sjælden Bog med gode R.SP tegninger.


Pris 95,-


Bog klassikker. Halfdan's Noget om fortællinger...Fjerde samling.. Tosserier.


Hasselbach 1957 ikke så almindelig i denne 1 udgave. Den har en plet på bagsiden, er er læst i den men ellers er den i god stand.


Pris 85,-


Alfred Hitchcock's Krimi Magasin nr. 1


Et album udgave af nogle af Hitchcock udvalgte historier. Albumet er slidt og har ryg riv og kant slid eller ok .


Pris 25,-


1001 spørsmål og svar, en Quiz bog for hele familien.


Sesam 3 oplag, masser af spændende emner.. mange timers underholdning. Paperbag bog, har lidt buk og nus fra læsning ellers en fin og sjov bog


Pris 35,-


Verdensbilledets historie gennem 3000 år.. Fra Kaos til Kosmos.


Samlerens Bogklub. 3 oplag 2000. hvordan har vi mennesker se kosmos og os selv. Den har kun lidt brugs nus ellers en rigtig pæn bog 398 sider.


Pris 85,-


Ryd op i dit rod. Med Feng Shui.


Bogan 2007. 210 Sider. Paperback Bogen er læst og har brugsspor ellers i pæn stand.


Pris  35,-


Man bør tvivle om alt , og tro på maget. Filosofiens historie.


Sammenhængs forståelse på en forstålig måde en dygtig forfattede gennemgang. Gyldendal paperbag. Har kun kun lidt nus og slid, i alt en rigtig pæn bog med et spændende indhold.


Pris 65,-


Vi Ælsker Bakken.


100 år for Teltholderforeningen Men meget mere end det Godt og personligt indblik i Bakken som kultur og Sammlings punkt sjov og rørende. Finn Jacobsens Forlag 1985. 103 sider, 21x20 cm. Blødtbind, Kant og side buk og nus eller i ok stand.


Pris 45,-


Gammel Spejder Samgbog . Den Grønne Sangbog. 1938


De unges forlag Udgivet af Kfum, Kfuk og Spejder i DK. Ca. 12x8 cm Blødtbind. Bogen er slidt med små riv hjørne og kant folder overflade slidt med navn. Ellers i ok stand.


Pris 45,-


Revolutionære Sangbog Gentryk 1932.


Land og Folk landsindsamlingen 1976. ca 14,5x 21 cm Sjov Dku sanghæfte i blødt papir bind der er navn og skrevet ved nogle noder Sider har falmning og pletter eller i ok brugt stand.


Pris 45,-


Alle Børns Bibel. Det største for de mindste... Genfortalt af Johannes Møllehave.


Illustreret af Dennas Davis. Sesam forlag. Fast Bind 526 sider. Nærmest en billede bog med små korte fortællinger til historien og billedet, som er så fine. Har hjørne buk og let slid ellers en flot bog.


Pris 75,-